App!2012 (x)

A HWSW tavaly App! néven konferencia- és képzéssorozatot indított, az első konferenciájuk tavaly került megrendezésre. Idén novemberben ismét itt a sorozat zászlóshajója, vagy hivatalos nevén az App!2012 mobilalkalmazás-fejlesztés és NFC konferencia

A konferencia pontos ideje: 2012. November 20, MOM Kulturális Központ
A konferencia honlapja: app.hwsw.hu

A konferencia tavaly teltházasan futott, és idén is otthon érzi majd magát minden fejlesztő, programozó, UX- és UI-szakértő, PM, az ügynökségi és a vállalati megrendelői oldalt képviselők, illetve a saját startupban gondolkodó ötletemberek is. Egyszóval aki a Post-PC korszakban dolgozik itthon, mindenképpen érdemes ellátogatnia a konferenciára. Nem biztos, hogy hangsúlyozni kell, de ezeknek a szakmai konferenciáknak a másik értéke, hogy a gazdag szakmai előadások mellett a folyamatosan jelen van a networking lehetőség, a személyes kapcsolatok építése.

Idén az NFC témával bővítik a konferenciát, 45 előadás, ez lesz a hazai legnagyobb alkalmazás-fejlesztői fórum. Az előadók tényleg nagyon sokan vannak és rengeteg céget képviselnek, érdemes átnézni a listát. Ott lesz például Kuglicz Ákos is, aki nem is olyan régen itt a Plastikon szivárogtatott ki néhány érdekes információt az Index mobil app statisztikáiból. A mendemonda szerint ezen poszt kapcsán indult el a kapcsolatfelvétel vele. (De abban a teremben aznap csak személyes barátaim adnak elő, Bano analitika témában, Brindza Gábor mobilhirdetés kapcsán, és Edvi Tímea, a Nintendo marketing managere. A többi termet felsorolni és hosszú lenne, USTREAM, LogMeIn, Mito, Kiro, Voda, Samsung, Telenor cégektől például mind tartanak majd előadásokat.)

update: Hosszú Zoltán (Arkon) személyesen kért meg arra, hogy legyek szíves és említsem meg, hogy ő is előad du. 4-kor a “Mire mész webdizájner tudással a mobil világban?” címmel. Megteszem, sőt, ígérem, hogy mindenképpen meg fogom nézni.

A belépődíj november 14-ig 17.900 + ÁFA (22.733 forint), november 15-től 19.900 + ÁFA (25.273 forint), diákoknak 6.900 + ÁFA (8.763 forint). A belépő tartalmazza a kávészünetek fogyasztását és a szendvicsebédet.

A konferencia részvételét mindenképpen ajánlom azoknak, akik valamilyen szinten érintettek a Post-PC érában, vagy kapcsolatokat és üzleti lehetőségeket akarnak feltérképezni. Regisztráljatok.

Támogatónk ezen a héten a HWSW Informatikai Hírmagazin volt, Hosszú Zoltán pedig saját magát támogatja Photoshop pluginekkel – köszönjük nekik. Aki novemberre szeretne még posztot venni a Plastikon, ide kattintson.