Index-sztori: Velvet fejléc

Egy kis backchannel GG posztjához. Nagyon örülök, hogy előkerült a legelső Velvet címlap. Jól emlékszem, hogy Kardos addig nem engedett el egyik este, míg össze nem lőttük azokat a színeket (ezeket a színeket), amikkel ő is maradéktalanul elégedett nem volt. Lehet, hogy ez most negatív kritikának tűnik, nem annak szánom. Akkor ugyan roppantul zavart, hogy estébe hajlóan “színezünk”, viszont utólag visszanézve tényleg érzem, hogy megérte faszolni vele.

A mosolygó lány az első kockán valami modell csaj volt, akivel Velvet relációban egyszer elmentünk fotózni, már nem emlékszem a nevére, viszont valamiért nekem nagyon tetszett, mint nő. Tettem néhány tétova balfasz mozdulatot az irányába, sansztalanul, azt hiszem tíz évvel később már nyugodtan leírhatom. 🙂

A kék színű női szempár szintén egy akkor általam ismert nőé, viszont ez nem az én érdeklődésem tárgya volt, hanem Bazsó Gáboré. Ő messzebb jutott a dologban, de végül nem ő lett a felesége. Én abban az időben meg voltam róla győződve, hogy ő lesz.