OTPdirekt SmartBróker (x)

A magyar tőzsdével mélyebben foglalkozók figyelmébe ajánlom az OTP Bank SmartBróker alkalmazását, amivel mobiltelefonról érhetjük el az OTP értékpapír szolgáltatásainak jó részét, hogy a mobiltelefonunk kényelmét kihasználva pontos információkat kapjunk, vagy éppen kereskedjünk. Az alkalmazásnak két része van:

1. A SmartBróker az általános tőzsdei információkat szolgáltató rész. Azonosítást nem igényel, a funkcióit bárki elérheti. Az árfolyamok, grafikonok és hírek mellett a befektetési jegyek árfolyamát is megkapjuk.

2. Az azonosítást igénylő funkciókat az OTPdirekt Bróker szolgáltatásra regisztrált lakossági ügyfelek vehetik igénybe. A kereskedéshez rendelkeznünk kell a “Mobil Aláírás” szolgáltatással is. Ezeket célszerű előbb elintézni az OTP fiókon keresztül. Ha minden működik, a funkciók segítségével lekérdezhetjük az aktuális értékpapír portfóliónkat, tőzsdei- és befektetési jegy tranzakciókat kezdeményezhetünk, vagy árfolyamriasztást kérhetünk.

letölthető iOS-re és Androidra egyaránt

Szerencsére az alkalmazás teljesen ingyenes, illetve a beépített “Demo” módusznak köszönhetően meg tudjuk nézni, hogy mindez hogy is történik a gyakorlatban, egyáltalán nincs szükség az alkalmazás kipróbálásához egy csomó felesleges papírhalom kitöltésére.

Az alkalmazásban elérhető funkcióinak listája:- Aktuális értékpapír árfolyamok (tőzsdei értékpapírok esetében valós idejű adatok – belépés után)
– Kedvenc értékpapírok kezelés
– Tőzsdei megbízások
– Befektetési jegy tranzakciók (vétel és visszaváltás)
– Portfolió és pénzszámla egyenlegek
– Megbízások lekérdezése
– Árfolyamriasztás
– Gazdasági hírek

Akit részletesebben is érdekel a tőzsdézés mobiltelefonról, nézze meg a terméklapot is. Az appot letölthetjük iOS-re és Androidra egyaránt.

Támogatónk ezen a héten a No.1 magyar bank, az OTP volt. Aki kedvet kapott volna hasonló posztot vásárolni, ide kattintson.