Nyerj belépőjegyet az iOS 7 képzésre (x)

A múlt héten már beszámoltunk arról, hogy a hónap végén, március 20-tól, az iOS 7 SDK-ra felkészítő képzést indít a HWSW.

– Az egyik vendégelőadó a Plastikról szerintem már sokak által ismert Szotyi lesz (alias Geszten-Kovács Péter – iMind társalapító, CTO, többek között a BpMenetrend fejlesztője), akivel egyébként közösen adtuk ki a magyar nyelvi eszközöket Macre (Google első találat – megtaláljátok).

– A tavalyi iOS képzés alapozó előadásának néhány felvétele Kelényi Imrével most ingyenesen elérhető a képzés oldalán, lejjebb a sárgával kiemelt “Ingyenes alapozó előadások” résznél.

– Végül a nyereményjáték, ahol ingyen jegyet nyerhettek a képzésre. Egy kérdést kell csak megválaszolni az ingyenessé tett videóanyaggal kapcsolatban, aztán ezt mailben elküldeni a szervezőknek az app_jatek@hwsw.hu címre “Plastik” tárggyal. A kérdés így szól:

Az alapozó videoanyagok vendégelőadója milyen hangszeren játszik?

Holnap, pénteken 12:00-ig várják a helyes megfejtéseket. A HWSW fogja kisorsolni a nyereményt, a nyertessel emailen veszik majd fel a kapcsolatot. Vigyázat, azt sajnos nem áruljuk el, hogy melyik ingyenes videót kell megnézni hozzá, lehet, hogy túl nehéz is lesz így! 😀

A képzés tematikájáról részletes információkat a képzés honlapján találtok.

update: a sorsolás szerencsés nyertese Horváth Ádám lett – gratulálunk!

Blogunk támogatója ezen a héten a HWSW volt – imádom őket. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.