ITHub – állásportál IT szakembereknek, nem csak szoftverfejlesztőknek

Pontosan tudom, hogy ma Magyarország egyik legpiacképesebb exportcikke a szoftverfejlesztő. Értsd: te vagy az ország egyik legpiacképesebb exportcikke!

Valahogy így lehettek ezzel az ITHubot megálmodók is, mert a tavaly indult ITHub.hu informatikai szoftverportáljuk megfogalmazott célja, hogy összepárosítsa a szoftverfejlesztés bármilyen aspektusával foglalkozó fejlesztőket az erőforrás keresőkkel akár kompetencia alapon.

A szolgáltatás jelenleg a bevezetés időszakában tart, ezért kizárólag a prémium kihelyezésekért kell fizetni, a cégek is nyugodtan posztolhatnak 10 álláshirdetést. Egy prémium hirdetés kiemelésének díja 8000 forint nettó.

Az álláshirdetések böngészése mellett lehetőség van álláskeresők részére szakmai profiloldal elhelyezésére is, ennek szerepe az, hogy az ember folyamatosan rajta legyen a karrierpiacon kínálva a szaktudását és ismereteit.

Az ITHub olyan platform, ahol az állásajánlatokon túl szoftverfejlesztéssel és álláskereséssel kapcsolatos szakmai cikkeket, tippeket, információkat is találunk. Akkor is érdemes regisztrálni, ha nem feltétlen keresel állást, csak a hazai piacon szeretnéd kicsit pozicionálni magad.

A Plastik támogatója ezen a héten az ITHub.hu volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.