Taxirendelés iOS-ről egyszerűen – iTaxik app (x)

Egy újabb Business Wall of Fame alkalmazást mutatnánk be, ezúttal taxirendelőset.

Aki taxival közlekedik Budapesten vagy vidéken, vagy akár csak egyszer is éjjel úgy döntött, hogy taxival megy inkább haza, biztos belefutott már abba a kérdésbe, hogy melyik társaságot hívja, ha éppen a kedvenccel nem sikerült valamiért autót fogni.

Az iTaxik iOS app segít a problémánkon, telefonálás nélkül, egyetlen gombnyomással megérkezik a taxirendelési igényünk valamelyik szerződött taxishoz. Még azzal sem kell bajlódnunk, hogy elmagyarázzuk, éppen hol vagyunk, a telefonunk ugyanis képes a pontos koordinátáinkat továbbítani a központ felé. De címre és más megjelölt helyre, akár dátumra is kérhetünk autót, vagy kényelmesen reptéri transzfert.

Az app mutatja, hogy felvették a rendelésünket, kijelzi, hogy mikorra fog megérkezni az autó, mi a rendszáma, hogy hívják a sofőrt, de azt is, hogy milyen színű az autó. Egyáltalán nem kell azzal foglalkoznunk, hogy egy utolsó sör belefér-e még a bulinegyedünkbe.

Természetesen látjuk a rendelések történetét, külön menüpontban az aktuális rendeléseket (mert mondjuk több előrendelésünk is van). Előrendelés esetén a kocsi érkezése előtt 15 perccel pedig jön egy push értesítés az autónk aktuális státuszával. Az utazás után értékelhetjük az utazást csillagozva, vagy akár skálán is. Jelenleg 400 taxis partner van a rendszerben, ennek nagy része Budapesten. A rendszerhez bármelyik Taxisofőr kolléga csatlakozhat, az Androidos Sofőr alkalmazás letöltésével.

Az utasok részre készült taxi rendelő app iOS platformra készült, letölthető innen, de van belőle Androidos változat is, és érkezőben a Windows is. Próbáljátok ki!

Blogunk támogatója ezen a héten az Optimusz Kft volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.