Gólközelben app (x)

Elkezdődött a foci VB, és noha a magyar csapat nem jutott ki, szurkolni még mindig lehet, főleg a Gólközelben iOS (Store) és Android (Play) ingyenes social appal.

Egy érdekes koncepció az egész, megpróbálom összefoglalni, hogy kell játszani: először is válasszunk egy mérkőzést a napi aktuális listából. Ezt követően az app a várost, ahol vagyunk, két térfélre bontja. Geolokáció alapján minket az egyik csapat térfelére oszt be. Ha a meccsek alatt indítjuk el és “jelentkezünk be” valamelyik térfélre, máris részt veszünk a játékban.

Az app azt pontozza, ha gólszerző csapat térfelén állunk. Mit kell tennünk ahhoz, hogy az éppen nyertes oldalon legyünk a másik térfélen? Át kell mennünk a városban egy másik helyszínre és újra bejelentkezni a meccsbe. Ha meccsnézés közben csináljuk, akkor még inkább kihívás, sőt, felépíthetünk akár egy olyan meccsnézést, ahol mindig másik kocsmába megyünk annak függvényében, hogy milyen a meccs állása!

Végeredményben az egész a pontgyűjtésről szól: ha be tudunk jelentkezni az éppen aktuális meccs gólszerző helyszínre, 5 pontot kapunk. Ha meghívunk haver szurkolókat és ők is bejelentkeznek a meccsbe, akkor emberenként 1-1 pontot kapunk.

A játék végén a megszerzett pontok alapján sorsoláson veszünk részt és értékes okostelefont is nyerhetünk.

Blogunk támogatója ezen a héten a Gólközelben app volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.