Kocsibelső rendbetétel

Karotta átadás előtt ugyan lemosatta és kitisztíttatta az autót, de a kutyahordozásban sárt szedett kárpittal nem tudtak kezdeni semmit a mosóban. Muszáj volt kezembe vennem a dolgot, mert minden nap, amikor beültünk, éreztük az állatszagot, sőt, elég sáros is volt a kárpit. Néhány kép:

A motoron látszanak az apró nyest lábnyomok, a lámpa pedig enyhén sárgás. Első körben a Google segítségével keresgéltem autókozmetika céget. Már nem emlékszem, melyik találatot hívtam fel. Röviden összefoglaltam a problémát, de elküldtek, mondván, ők kutyaszőrben nem jók. Megadtak viszont nekem egy telefonszámot, akit felhívtam, időpontot egyeztettem, és némi kalandozás után (bővebben előadtam a backstage sztorit a Heti Meteorban) az alábbi “utána” képeket készítettem:

A képeken nem tudom, mennyire jön vissza, de teljesen megújult a belső tér, a motor konkrétan úgy nézett ki, mintha új lenne (nem is értem), a polírozott lámpa is lényegesen szebb a korábbinál, illetve vettem még aprópénzért utángyártott, mérethelyes lábtörlőket is a meglévő ilyen-olyan szett helyett.

Rettenetesen elégedett voltam Kaposvári Balázs munkájával, mondtam is neki a végén, hogy kirakom Facebookra a dolgot és megmondom az összes ismerősömnek, hogy menjenek hozzá, meg mondják el neki, hogy Schaffer Józsi küldte őket.