Médiaajánlat

Bannereket ezen a site-on a Madhouse értékesíti 2011 eleje óta, ők az ügynökségi vonal, nagy márkák, nagy pénzek, money világa. Tőlem közvetlenül szponzorált posztokat (minta) lehet vásárolni 2012. augusztus elsejétől heti rendszerben.

Látogatottság:

2014. január 1. – 2014. december 31. tény számok – PDF GA riport

Mit adok:

Egy posztnyi megjelenést, amit minimum 6 órán át a címlap tetején tartok (1), a poszt pedig ez után a természetes folyással tűnik el apránként, de mindig olvasható és kereshető marad a blogon. Adok hozzá felár nélkül egy bannert is, ami a hirdető grafikai anyagát tartalmazza (2). A posztot a hirdető utasítása alapján vagy én készítem el, vagy pedig sajtóközlemény formában változatlanul adok közre a lényeg kiemelésével és a teljes sajtóközlemény PDF letöltésével. A poszt mellé adok még egy grátisz Twitter üzenetet is (3).

Miért:

Bárki eljuttathatja a promóciós üzenetét, felhívását, munkatárs keresését, termék, vagy alkalmazás ajánlóját a Plastik média közönségének, esetleg támogathatja közvetlenül is a blogot.

Mennyiért:

Egy szponzorált poszt 38 000.- forintba kerül nettó áron.

Megállító bannerrel (minta) 96 000.- nettó. (A megállító banner 3 órán keresztül lesz látható a nyitólapon exkluzívan, utána a poszt kerül be a rendes forgásba.)